Vacature
Beleids-medewerker finance, Bevolkings-onderzoek Oost

desktop_thumbnail_banner_mc_youngtalent_20170921

Bevolkingsonderzoek Oost

De bevolkingsonderzoeken naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd door vijf screeningsorganisaties. Bevolkingsonderzoek Oost voert in de provincies Gelderland en Overijssel de bevolkingsonderzoeken uit en draagt zorg voor de vroegtijdige opsporing van kanker. Dit doen zij door het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig bevolkingsonderzoek, met als doel gezondheidswinst te realiseren en sterfte terug te dringen. Bevolkingsonderzoek Oost is strategisch en operationeel in ontwikkeling. Dit vraagt flexibele medewerkers die in een veranderende organisatie willen werken. Het kantoor is gevestigd in Deventer. In 2016 is Bevolkingsonderzoek Oost gestart met teamgericht werken, waar het kan in multidisciplinaire teams (MDT’s). De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een informele sfeer. De medewerkers dragen met enthousiasme, betrokkenheid en deskundigheid bij aan onze doelstellingen. Bij Bevolkingsonderzoek Oost werken ongeveer 180 medewerkers.

Aanleiding

Sinds geruime tijd is de organisatie strategisch en operationeel in ontwikkeling. Dat geldt ook voor de afdeling Finance. Er wordt meer in gezet op output-sturing en verzakelijking. De afdeling ziet aanknopingspunten en mogelijkheden om meer kwaliteit in de keten te realiseren door te gaan werken met KPI’s en het herstructureren van werkprocessen.

De opdracht

Deze opdracht bestaat uit twee deelopdrachten:

Opzetten KPI-systeem
Op de afdeling word je aanspreekpunt inzake kwaliteit. Je gaat voor de gehele organisatie een kritieke prestatie indicatoren-systeem (KPI’s) opzetten. In overleg met medewerkers zal je de KPI’s formuleren, het systeem opzetten en de regie hierop voeren. Op het terrein van kwaliteit vorm je de brug tussen beleid en uitvoering en ben je zowel inhoudelijk als procesmatig de spin in het web. Je kent de doelstellingen van de bevolkingsonderzoeken, je weet wat er speelt in onze MDT’s, je kent de vraag en ervaringen van de cliënten en je kunt dat omzetten tot concreet meetbare KPI’s.

Herijken AO-handboek
Je signaleert dilemma’s tussen de dagelijkse praktijk en de behoefte van de cliënt en/of de visie van de organisatie. Van daaruit stel je beleid en werkprocessen op en krijg je op persoonlijke kracht mensen in beweging. Je bent bovendien de drijvende kracht voor het cyclisch leren in de organisatie, waardoor alle medewerkers hun kwaliteitsbewustzijn verhogen en daarnaar handelen. Om dat te realiseren sluit je aan bij verschillende MDT’s en werk je nauw samen met alle medewerkers.

Jouw profiel

Als jij graag in een organisatie werkt met een maatschappelijk belang, waar veel aandacht is voor jou, voor de kwaliteit van het werk, de servicegerichte dienstverlening en de onderlinge contacten, dan voel jij je vast thuis bij Bevolkingsonderzoek Oost.

• Je hebt een afgeronde academische opleiding.
• Je hebt affiniteit met innovatie, bedrijfsprocessen en financiën.
• Je bent daadkrachtig, enthousiast en punctueel en blink je uit in je mondelinge en schriftelijke communicatie.
• Je bent organisatorisch en je bent analytisch sterk en je kunt structureren.
• Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent creatief en ondernemend.
• Je bent in staat om mensen met elkaar te verbinden.
• Je bent proactief, je hebt lef, durf en een eigen mening.
• Het is een pré als je in de omgeving van Deventer en omstreken woonachtig bent.
Newpublic en K+V
Newpublic en K+V hebben de handen in één geslagen en starten een nieuw label onder de voorlopige naam: “Oranye”. Wij bieden een traineeship binnen de domeinen Zorg, Onderwijs en het Maatschappelijk middenveld. Organisaties die wij bedienen zijn zorgorganisaties, onderwijsinstellingen, kinderopvang, kunst- en cultuurorganisaties, woningcorporaties en andere maatschappelijke organisaties.

Oranye

Oranye is een initiatief van K+V en Newpublic. Zij hebben de handen in één geslagen en zijn een nieuw label gestart onder de naam: “Oranye”. Wij bieden een traineeship binnen de domeinen Zorg, Onderwijs en het Maatschappelijk middenveld. Organisaties die wij bedienen zijn zorgorganisaties, onderwijsinstellingen, kinderopvang, kunst- en cultuurorganisaties, woningcorporaties en andere maatschappelijke organisaties.

Wat bieden wij jou?

Bevolkingsonderzoek Oost biedt een dynamische werkplek waarin jij je veel kunt leren, verantwoordelijkheden krijg én invloed hebt op je eigen takenpakket. Wij bieden jou een traineeship aan, waarin je bij ons in dienst komt en volg je het traineeprogramma van twee jaar, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bovendien word je op inhoud, kennis en kunde begeleid door experts. Zo zorgen wij voor een vliegende start van jouw carrière.

Overig

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Aruna Radjkoemar. Je kunt haar benaderen via radjkoemar@kv.nl of via 06 2509 2509!

Beleids-medewerker finance, Bevolkings-onderzoek Oost

Plaats
Deventer

Duur
Minimaal 6 maanden,
start 1 september

Uren
40 uur p/w