Onderwijs

De dynamiek ook zichtbaar in jouw onderwijsinstelling

Onderwijs, wie is er niet mee groot geworden! Een sector die altijd vol in de schijnwerpers staat. Politiek, bestuur, onderwijsprofessionals, ouders, studenten en leerlingen, iedereen vindt er iets van! Als bestuurder, directeur of ondernemer bevindt je je altijd in een veranderende omgeving. Nieuwe inzichten in leren, de leercontext, brengen extra dynamiek met zich mee. Voor veel organisaties is het moeilijk de veranderingen bij te houden. Veranderbereidheid stijgt niet altijd met het stijgen van de leeftijd van organisaties. Diversiteit ook niet. Hoewel de meeste leerlingen en studenten jong zijn, zijn het de ouderen die onderwijs geven, faciliteren en organiseren. Hoe brengen we de beide werelden dichter bij elkaar? 

Oranye-talent

Juist door de inzet van jong talent kan je de snelheid van veranderen bevorderen. Talent als impuls om onderwijs te vernieuwen. Nieuwe inzichten binnen brengen, projectmatig werken, deadlines. Niet in structuren denken maar in mogelijkheden. Trainees doen dit als vanzelf omdat ze de vaste structuren en gebaande paden nog niet kennen. Omdat ze durven uit te proberen. En pas verworven ideeën en technieken meebrengen.

De trainees zelf ontwikkelen zich door de nieuwe omgeving en uitdagingen, ons traineeprogramma, de gesprekken met hun mentor en met elkaar, razendsnel. Zij leren zichzelf beter kennen, hun kwaliteiten en competenties ontplooien en geven samen met jou richting en impuls aan de start van hun loopbaan.

Past jong talent bij mijn organisatie? 

Ja natuurlijk! De plek van jouw organisatie in de keten is niet bepalend. Het gaat om de uitdaging die er ligt. De verandering die je zoekt en de nieuwsgierigheid naar de nieuwe generatie professionals. ‘Goed opdrachtgeverschap’, enthousiasme en energie om het avontuur aan te gaan – zit in de ménsen in een organisatie, en kunnen óveral gevonden worden! 

Vanuit onze verjongende en vernieuwende blik hopen wij jong talent en jouw organisatie met elkaar te verbinden in interessante en grensverleggende opdrachten. Oranye wil graag nieuwe invalshoeken en creatieve energie brengen in jouw organisatie.

Ben je nieuwsgierig geraakt? Wij gaan graag met je in gesprek om jouw behoefte en ideeën nader uit te werken. Een voorstel bij een eventuele opdracht maken wij samen op maat.

Je kan bellen, mailen of appen met Sjef van Zwieteren (zwieteren@oranye.nl en 06-21537354).