Trainee strategisch ICT-beleid

GO! Kinderopvang

GO! Kinderopvang heeft 50 locaties in Lelystad, Almere en Zeewolde. 

De naam GO! staat voor Groei en Ontwikkeling. Niet alleen voor de kinderen, maar óók voor jou! Zij bieden kwalitatief hoogwaardige opvang aan kinderen en ouders. Daarom krijg je de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring te verdiepen. Ook als GO! willen wij onszelf ontwikkelen en daarin speel jij een belangrijke rol. Wie weet er immers beter dan jij wat er in de praktijk beter kan!

Aanleiding

GO! Kinderopvang is sterk gegroeid de afgelopen jaren door een aantal overnames in de regio. Het werkgebied van de organisatie is uitgebreid van Lelystad, naar ook Almere en Zeewolde.

Door de overnames zijn er verschillende IT-systemen binnen het bedrijf en heeft men steeds gekeken naar wat het meest praktisch is om te gebruiken en dat dan ook ingezet. 

De opdracht

Voor GO! Kinderopvang zoekt Oranye een trainee die samen met de manager bedrijfsvoering invulling gaat geven aan het strategisch ICT-beleid. 

Het doel is om alle onderwerpen die binnen ICT vallen opnieuw te bekijken vanuit een toekomstbestendige en functionele blik. Alles wat onder ICT valt zal onder de loep genomen worden. 

De organisatie zoekt naar een trainee die op alle terreinen binnen ICT visie gaat ontwikkelen. Op elke onderdeel zal gekeken moeten worden welke strategische keuzes gemaakt moeten worden. Deze zullen dan ook voorgelegd worden aan directie en bestuur. Uit de strategische keuzes schrijf je een beleidskader.

Het vraagt dus om een vertaling van visie en strategie naar concreet beleid. Het zal hier gaan om onder andere het planningssysteem, facilitaire meldingssysteem, programmeren voor de peuters, etc. Binnen de organisatie staan pedagogiek en veiligheid hoog in het vaandel. De visie, strategie en het beleidsplan dienen hier dan ook op aan te sluiten.

Je zal ook op de werkvloer met de medewerkers in gesprek gaan om te zien wat de behoefte is en wat verbetering vereist. 

In deze traineeopdracht zijn vaardigheden als bedrijfskundig inzicht, projectmatig werken en kennis van ICT voorwaarden in de selectie van kandidaten. 

Jouw profiel

Als jij graag in een organisatie werkt met een maatschappelijk belang, waar veel aandacht is voor jou, voor de kwaliteit van het werk, de servicegerichte dienstverlening en de onderlinge contacten, dan voel jij je vast thuis bij GO! Kinderopvang. Heb jij passie en drive voor deze sector en wil jij helpen het verschil te maken in dit samenwerkingsverband? Dan is dit een uitdagende traineeplek voor jou!

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur kennis van ICT.
  • Je hebt affiniteit met ICT, processen en projectmatig werken.
  • Je bent zelfsturend, zelfstandig en autonoom.
  • Je doorziet en begrijpt, je weet waar het om gaat en je kan mensen hierin meenemen en overtuigen.
  • Je bent een mensenmens en je bent in staat om mensen met elkaar te verbinden. 
  • Je bent analytisch sterk en je kunt structureren en organiseren.
  • Je bent daadkrachtig, actiegericht en proactief. 
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent creatief en ondernemend.
  • Je bent nieuwsgierig, je hebt lef en een eigen mening.

Oranye

Wij bieden een traineeship binnen de domeinen Zorg, Onderwijs en het Maatschappelijk middenveld. Organisaties die wij bedienen zijn ‘maatschappelijke organisaties’ in de zorg, kinderopvang, branchevereniging, kunst- en cultuur, ondersteuningsorganisaties voor werkzoekenden, woningcorporaties etc. Op termijn zal Oranye ook trainee-opdrachten in het bedrijfsleven aanbieden.  

Wat bieden wij jou? 

GO! Kinderopvang biedt een dynamische werkplek waarin jij veel kunt leren, verantwoordelijkheden krijgt én invloed hebt op je eigen takenpakket. Oranye biedt jou een traineeship aan, waarin je bij ons in dienst komt. Je volgt het traineeprogramma van een jaar samen met een groep jonge talenten, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bovendien word je op inhoud, kennis en kunde begeleid door experts. Zo zorgen wij voor een vliegende start van jouw carrière.

Ben je enthousiast? 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Sjef van Zwieteren. Je kunt hem benaderen via zwieteren@oranye.nl of via 06 2153 7354! 

Solliciteer direct