Traineeship

Bij Oranye volg je een intensief traineeprogramma

Een eerste uitdagende opdracht bij een onbekende organisatie voelt altijd als een sprong in het diepe. Elke organisatie kent zijn eigen dynamiek en vraagt om een andere aanpak. Om hierin je eigen weg te vinden, je talenten te leren kennen en te ontdekken hoe je die optimaal kunt inzetten, volg je samen met de andere Oranye-professionals het traineeprogramma. Het is een gevarieerd, intensief en uitdagend programma waarin je interactieve trainingen volgt. Gedurende het jaar zijn er circa 20 dagen opleidingsdagen. 

In dit interactieve programma werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling door theorie en praktijk te koppelen in verschillende werkvormen. Denk daarbij aan trainingen, op het gebied van persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en communicatie. Begeleide intervisie is een belangrijk onderdeel zodat jij goed inzicht in de voortgang van je opdracht én jezelf krijgt. De aangereikte tools zijn goed toepasbaar in het dagelijkse werk. Doel is dat opdracht, training en begeleiding elkaar versterken. Daardoor kun jij je snel ontwikkelen en dat draagt bij aan de kwaliteit van de opdracht. Je ontwikkeldoelen worden door assessments, coaching, begeleiding en het persoonlijk ontwikkelplan gemonitord, gestimuleerd en aangestuurd. Het programma omvat verder blokken als projectmatig en procesmatig werken, en uiteraard wordt er aandacht besteed aan ‘organisatie contexten’. Tijdens de trainingen presentatietechniek, gesprekstechniek en schrijfvaardigheid kijk je weer eens op een andere en vaak nieuwe manier naar je eigen vaardigheden!

Parallel aan de opleidingsdagen bespreek je met je mentor en je opdrachtgever de ontwikkeling die je doormaakt en de punten waaraan je kan werken.

Samenvatting Traineeprogramma

Ons programma is intensief en interactief. De belangrijkste onderdelen zijn:

Ga jij ervoor? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton hieronder en motiveer waarom jij de ideale kandidaat bent voor Oranye. Wil je graag wat meer weten? Mail gerust je vraag naar Sjef van Zwieteren.


Hieronder zie je wat impressies van onze trainingsdagen. Al onze bijeenkomsten worden gehouden op een een bijzondere en inspirerende locatie in het hartje van Utrecht: de Kunstkamer.