Jong talent

Ben jij Oranye?

Wij zoeken jonge talenten die uit willen groeien tot echte professionals. Talenten die de zorg, het onderwijs en maatschappelijke organisaties sterker en duurzamer willen maken. Oranye-talenten brengen verandering tijdens de uitvoering van opdrachten bij onze klanten.

Wij zoeken het talent dat zich wil ontwikkelen tot de topprofessional van de toekomst! Heb jij pas je masterdiploma behaald en hooguit drie jaar werkervaring? Zit Oranye zijn ook in jouw DNA? Bij Oranye werken we samen aan jouw persoonlijke groei door praktijk en theorie met elkaar te verbinden. Wij bieden een uniek jaar door opleidingsdagen te combineren met zinvole werkervaring op hoog niveau. Met persoonlijke ontwikkeling, een eigen mentor, intervisie en coaching. Lees hier meer over het traineeship bij Oranye. Hier vind je ook meer informatie over de opdrachten.

Wat zoeken wij in jou?

Meer weten? Lees hieronder verder. Of ga direct naar de Opdrachten.

Ben jij Oranye?

Jezelf (maatschappelijk) betrokken voelen geeft jou energie. Je kiest er voor je in te zetten voor organisaties met een duidelijk doel waar jij je bij thuis voelt. Dit betekent voor iedereen iets anders. Leidraad is steeds een positieve ontwikkelingsgerichte bijdrage leveren aan mensen en organisaties. Herken jij jezelf in deze drive?

Zorg

De zorgsector is één van de meest spraakmakende sectoren van ons land. Het is een sector die iedereen raakt en iedereen heeft een mening. Welke uitdagingen er op dit moment zijn. En welke toekomstige uitdagingen er aan komen. De thema’s zijn divers. En, het zijn er vooral véél. Voor directies en besturen binnen de zorg lijkt het werk op schaken op meerdere borden tegelijk. 

Onderwijs

Je hebt er net een hele onderwijs-carrière opzitten. Van de voorschoolse opvang, basisschool, middelbare school naar het hoger onderwijs. Ook jij hebt hier vast net als eenieder in Nederland een mening over. Kwaliteit van onderwijs, de betaalbaarheid, digitalisering, personeelstekorten, etc. Genoeg grote vraagstukken waar je je over kan buigen. Er zijn veel projecten, best practices en pilots binnen de sector. 

Maatschappelijk

Naast de klassieke overheid en de markt staan de maatschappelijke organisaties die tussen de overheid en de burger de brug slaan. Deze non-profit organisaties onderscheiden zich door het maatschappelijke belang dat zij dienen en de sociale vraagstukken waar zij een antwoord op geven. 

Traineeship

Een eerste uitdagende opdracht bij een onbekende organisatie voelt altijd als een sprong in het diepe. Elke organisatie kent zijn eigen dynamiek en vraagt om een andere aanpak. Om hierin je eigen weg te vinden, je talenten te leren kennen en te ontdekken hoe je die optimaal kunt inzetten, volg je samen met de andere Oranye-professionals het traineeprogramma.

Oranye trainees

Maak kennis met onze trainees.