Welkom bij Oranye:
Gaan wij samen de uitdaging aan?

Over Oranye

Oranye is ontstaan vanuit de overtuiging dat jong talent meer is dan verjonging. En jong talent is ook meer dan zomaar een starter. Jong talent is een belangrijke aanjager van vernieuwing en innovatie. Dankzij een frisse blik en open mind zijn juist zij in staat om draagvlak te creëren voor verandering in organisaties. Ze zijn onbevangen en zetten met de vaardigheden van de nieuwe generatie écht stappen waar het gaat om nieuwe thema’s, cultuurveranderingen en projecten. Ze zorgen voor authentieke verbindingen waardoor veranderingen geaccepteerd worden.

Oranye is ontstaan uit een krachtenbundeling van het netwerk van de adviseurs van K+V (interim-management en werving & selectie), aangevuld met het netwerk en kennis van managers en bestuurders. Samen kennen wij als geen ander de uitdagingen in de zorg, het onderwijs en andere maatschappelijke organisaties. Wij, bij Oranye, snappen wat nodig is voor de toekomst van jouw organisatie. En wij weten hoe we talent moeten scouten, selecteren en begeleiden om succesvol te zijn.

Zelf ben ik mijn carrière ook gestart in een traineeship. Ik kan, uit eigen ervaring, de kansen en meerwaarde van jong talent voor jou als opdrachtgever duiden. Daarom kan ik met veel enthousiasme uitleggen hoe opleiding, persoonlijke ontwikkeling en uitdagende opdrachten bijdragen aan een vliegende start van een jonge of prille carrière. Misschien moet ik wel zeggen ‘valse start’, omdat zoveel begeleiding, ontwikkeling en dit type ‘pittige en uitdagende’ opdrachten niet zomaar weggelegd is voor elke starter.

Ik nodig jou en jouw organisatie uit om met ons in gesprek te gaan over de actuele uitdagingen. En graag gaan we in gesprek over de vertaling van deze uitdagingen naar pittige opdrachten voor onze trainees.

Tegelijk doe ik een oproep aan alle jonge talenten met een maatschappelijk hart en veel energie om op tactisch of strategisch niveau bij te dragen: kom met ons in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen! Voel jij je uitgedaagd om te kijken hoe Oranye jij bent?

Wij kijken uit naar de ontmoeting.

Met hartelijke groet,

Aruna Radjkoemar

Directeur

ervaringen:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pharetra, neque et ornare vestibulum, lacus ipsum posuere nisi, ullamcorper pellentesque lorem mauris a augue.

Piet Jan Klaasen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pharetra, neque et ornare vestibulum, lacus ipsum posuere nisi, ullamcorper pellentesque lorem mauris a augue.

Piet Jan Klaasen