Oranye is van start

Vandaag heeft onze eerste opdrachtgever Atlant gekozen voor onze eerste Oranye-trainee. Milou is gekozen uit de drie sprankelende en zeer enthousiaste kandidaten voor het opzetten van een organische innovatielab , binnen de VVT-organisatie, Atlant.

De eerste trainee-opdracht van Oranye is een pittige, maar vooral inspirerende opdracht. De trainee zal ideeën ophalen uit de organisatie voor verbetering en verandering van de organisatie. Medewerkers worden gestimuleerd om mee te denken met de organisatie en ten behoeve van hun eigen werkprocessen en de cliëntbeleving. Dit past geheel in de vooroplopende visie van Atlant waarbij zowel de cliënt als de medewerker centraal staan en hen ruimte wordt geboden voor hun eigen ontwikkeling en behoefte.

Milou is zeer gemotiveerd om deze enthousiasmerende opdracht te mogen vervullen. Het innovatielab is een organische, omdat het een continu proces is om de bewustwording bij medewerkers en vrijwilligers te creëren, zodat meedenken en innoveren onderdeel wordt van het dagelijkse werk.

Voor Oranye is het een eer om met vooruitstrevende partijen te werken die baanbrekend en vernieuwend vooroplopen in de zorg.